çetin ticaret

'Adım Adım Biga' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Belediyenin düzenlediği fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler tarafından çekilen fotoğraflar ile 'Adım Adım Biga' fotoğraf sergisi açıldı.

20511
'Adım Adım Biga' Fotoğraf Sergisi Açıldı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, Belediyenin düzenlediği fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerler tarafından çekilen fotoğraflar ile 'Adım Adım Biga' fotoğraf sergisi açıldı.

Biga Belediyesi tarafından 2019-2020 döneminde Atatürk Kültür Merkezi’nde Cemal Sepici eğitmenliği ile düzenlenen fotoğrafçılık kursuna katılan kursiyerlerin çektiği fotoğraflar sergilenmeye başladı. Sergi, Biga Belediyesi'nin desteği ve Biga Kent Konseyi'nin girişimleriyle açıldı. 'Adım Adım Biga' fotoğraf sergisinin açılışına Biga Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı, Cemal Sepici ve kursiyeler ile fotoğrafseverler katıldı.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan açılışta yaptığı konuşmada, “Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ederim. Amacınız Biga değerlerini ölümsüzleştirmek. Çalışmalarınızda başarılar dilerim” dedi.

Biga Kent Konseyi Başkanı Metin Tatlı ise, "Kentimizin kimliğine ilişkin tarihi, kültürel doğal ve benzeri değerlerine sahip çıkmak ve geliştirmek için fotoğraf çok önemlidir. Uzun yıllardan beri yaptığı çalışmalar ile fotoğraf sanatını Biga'ya tanıtan isimlerin başında Cemal Sepici vardır. 2012 yılında Halimbey Konağı’nda açtığımız sergide birlikteydik. Bugün eğitim verdiği kişiler ile açmış olduğu bu sergi için kendisini tebrik ediyorum. Türkiye Kent Konseyleri Birliği Kültür, Sanat ve Turizm Komitesi Başkanı olarak bugün burada Cemal Sepici ve  kursiyerlerinin fotoğrafta sanatı işledikleri eserlerinin sergisindeyiz. Emeği geçen herkesi kutluyorum" diye konuştu.

Açılışın ardından sergiyi gezen Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a, Cemal Sepici tarafından fotoğraflar hakkında bilgiler verildi. Başkan Erdoğan daha sonra Cemal Sepici’ye plaket takdim etti.

Biga’nın sokak ve caddelerinden, köylerine kadar uzanan fotoğrafların yer aldığı sergi Biga Belediyesi’nin giriş katında ziyaretçilerini bekliyor.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.