çetin ticaret

Emrecan, Kaz Dağları'ndaki Gölette Boğuldu

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bulunan Kaz Dağları'ndaki Ayazma Mesire Yeri'nde gölete atlayan ve yüzme bilmeyen Emrecan Şaşmaz (17), boğuldu.

8919
Emrecan, Kaz Dağları'ndaki Gölette Boğuldu

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde bulunan Kaz Dağları'ndaki Ayazma Mesire Yeri'nde gölete atlayan ve yüzme bilmeyen Emrecan Şaşmaz (17), boğuldu.

Bayramiç'e 25 kilometre uzaklıkta bulunan Evciler köyü sınırlarındaki Kaz Dağları Ayazma Mesire Yeri'ne ailesiyle birlikte piknik yapmaya giden Emrecan Şaşmaz, serinlemek için eniştesiyle birlikte bir şelalenin altındaki gölete girdi. Yüzme bilmeyen ve derinliği hesap etmeyen Şaşmaz, akıntıya kapılınca suda çırpınmaya başladı. Şaşmaz bir süre sonra gözden kayboldu. Yanındaki eniştesi Şaşmaz'ı bulamayınca mesire yerindeki diğer yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine jandarma ve sağlık ekipleri olay yerine sevk edildi. Ekipler arama çalışması başlatırken, Şaşmaz'ın kısa süre içinde cansız bedeni su yüzeyine çıktı. Savcının olay yerinde yaptığı inceleme sonrası Şaşmaz'ın cansız bedeni Bayramiç Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. 


Emrecan, Kaz Dağları'ndaki Gölette Boğuldu
Emrecan, Kaz Dağları'ndaki Gölette Boğuldu
1368

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.