çetin ticaret

İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Eski Makam Şoförünün Cenazesine Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kaymakam olarak görev yaptığı dönemde makam şoförü olan ve geçen gün kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren İsmail Şal'ın (60) cenaze törenine katıldı.

8568
İçişleri Bakan Yardımcısı İnce, Eski Makam Şoförünün Cenazesine Katıldı

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, Çanakkale'nin Eceabat ilçesinde kaymakam olarak görev yaptığı dönemde makam şoförü olan ve geçen gün kalp rahatsızlığı nedeniyle yaşamını yitiren İsmail Şal'ın (60) cenaze törenine katıldı. 

İçişleri Bakan Yardımcısı Muhterem İnce, beraberinde Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ile birlikte feribota binerek, bir dönem kaymakam olarak görev yaptığı Eceabat ilçesine geldi. İnce, ilçede, kaymakam olarak görev yaptığı dönemde, makam şoförü olan ve geçtiğimiz gün tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitiren İsmail Şal'ın cenaze törenine katıldı. İnce, Eceabat Merkez Camisi'ndeki törende aileye taziyelerini iletti. Evli ve 2 çocuk babası Şal, kılınan cenaze namazının ardından ilçe mezarlığında toprağa verildi.

Cenaze törenine, İnce'nin yanı sıra Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, Manisa Valisi Yaşar Karadeniz, Eceabat Kaymakamı Hasan Ongu, Çanakkale Savaşları Gelibolu Tarihi Alan Başkanı İsmail Kaşdemir ve İl Emniyet Müdürü Faruk Karaduman da katıldı. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.