çetin ticaret

AK Partili Turan, Lapseki’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ziyaretlerde bulundu.  

12933
AK Partili Turan, Lapseki’de Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde ziyaretlerde bulundu.  

AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, ziyaretlerde bulunup, toplantılar yaptığı Lapseki ilçesinin birçok medeniyete ev sahipliği yaptığına, 2500 yıllık mitolojik mirasa sahip olduğuna ve Çanakkale’nin meyve deposu bir kiraz cenneti olduğuna dikkat çekti. Lapseki ilçesinin, doğup büyüdüğü, baba ocağı olduğunu ifade eden Turan, ilçede yaşayan 96 yaşındaki Fatma Yağız'ı ziyaret etti. Turan, “Fatma teyzemizi ziyaret ettik, hayır duasını aldık, geçmiş yılları yad ettik” dedi.

Lapseki ilçesinde göreve yeni başlayan Kaymakam Fatih Çelikkaya'ya da ‘hayırlı olsun’ ziyaretinden bulunan Turan, ardından Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz ve ekibi ile toplantı yaptı. Ziraat Odası Başkanı İsmail Sevim, Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Cengiz Teoman, Şoförler Odası Başkanı İbrahim Ergin, Umurbey Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Halil Öner ile bir araya gelen Turan, talep ve beklentilerin yanı sıra pandemi sürecindeki ekonomik ve sosyal destekleri değerlendirdi.

Turan, “Simgelerin köprüsü, 1915 Çanakkale Köprüsü’nün yapılmaya başlanmasıyla, kısa zamanda büyük değişim ve dönüşüm yaşayan ilçemizin konumunu değerlendirdik. Daha sonra İlçe Başkanımız Namık Ergin, İl Genel Meclisi Üyemiz Hasan Engin, teşkilatımız, üyelerimiz ve hemşerilerimiz ile buluşarak Lapseki’miz üzerine sohbet ettik” diye konuştu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.