çetin ticaret

Mahallede Yangın Paniği

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi'nde bulunan evin bahçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Mahallede paniğe yol açan yangın, orman işletme ve itfaiye ekiplerince söndürüldü.

17847
Mahallede Yangın Paniği

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesi Tepecik Mahallesi'nde bulunan evin bahçesinde çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle kısa sürede büyüdü. Mahallede paniğe yol açan yangın, orman işletme ve itfaiye ekiplerince söndürüldü.

Bayramiç'in eski yerleşim bölgelerinin bulunduğu Tepecik Mahallesi'nde bir evin bahçesinden çıkan yangın, otların kuru olması ve rüzgarın etksiyle kısa sürede büyüdü. Yükselen alev ve dumanı gören mahalle sakinleri durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. Alevlerin büyümesiyle mahallede panik yaşanırken, yangının evlerine sıçrayacağını düşünen bazı vatandaşlar fenalık geçirdi. 

Olay yerine gelen ekipler, orman işletmesine ait 5 arazöz ve Bayramiç Belediyesi'ne ait itfaiye aracı ile yangını söndürdü.


Mahallede Yangın Paniği
Mahallede Yangın Paniği
1950

Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.