çetin ticaret

50 milyon Liralık Kokainle İlgili 7 Şüpheli Tutuklandı

Biga ilçesinde, geçen hafta Cuma günü Panama bandıralı 'Frontier Falcon' isimli gemide 50 milyon TL olan 25 kilogram kokainin ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan şüpheliler çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

6291
50 milyon Liralık Kokainle İlgili 7 Şüpheli Tutuklandı

Çanakkale'nin Biga ilçesinde, geçen hafta Cuma günü Panama bandıralı 'Frontier Falcon' isimli geminin karina (omurga) bölümünün dış tarafına sonradan monte edilen tankta, piyasa değeri 50 milyon TL olan 25 kilogram kokainin ele geçirilmesiyle ilgili gözaltına alınan ve bugün adliyeye sevk edilen Filipin vatandaşları olan birinci kaptan A.C.C., ikinci kaptanı J.P.O. ve çarkçı G.P.A. ile Türk vatandaşları M.K., S.Ö., R.K. ve M.E.V., çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.