çetin ticaret

Biga Belediyesi'nden Karantinadaki Turan Mahallesi Sakinlerine Erzak Yardımı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından koranavirüs (Covid-19 ) yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla karantina altına alınan Turan Mahallesi sakinlerine erzak yardımında bulundu.

19539
Biga Belediyesi'nden Karantinadaki Turan Mahallesi Sakinlerine Erzak Yardımı

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediyesi, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından koranavirüs (Covid-19 ) yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla karantina altına alınan Turan Mahallesi sakinlerine erzak yardımında bulundu.

Biga Kaymakamı Mustafa Can başkanlığında geçtiğimiz hafta toplanan İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu, koronavirüs vaka sayılarında artış görülen Turan Mahallesi ile Hamdibey Mahallesi'ndeki Dere Sokağı karantina altına almıştı. Vakaların yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla 14 gün süreyle Turan Mahallesi ve Hamdibey Mahallesi'ndeki Dere Sokağı'na giriş ve çıkışlar, belirlenen istisnalar dışında yasaklanmıştı.

Biga Belediyesi ekipleri, İlçe Umumi Hıfzıssıhha Kurulu tarafından koronavirüs vakalarının yayılımını engellemek ve toplum sağlığını korumak amacıyla karantinaya alınan Turan Mahallesi sakinlerine 1000 adet erzak ve sebze paketi dağıttı. Erzak dağıtım çalışmalarına belediye ekipleriyle birlikte katılan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, vatandaşlara paketleri teslim edip hal hatırını sorarak, gösterdikleri sabır için teşekkür etti. Pandemiyle ülke ve millet olarak mücadele etmeyi sürdüklerini belirten Başkan Erdoğan, ‘‘Vatandaşlarımızı asla yalnız bırakmadan, her ihtiyaçlarını tek tek gidermeye çalışıyoruz. Belediye ekiplerimiz ile birlikte, karantinada olan Turan Mahallemizi ziyaret ederek hemşerilerimizin sağlık durumları hakkında bilgi alıp mahalle sakinlerimize erzak dağıtımında bulunduk. Aynı zamanda diğer karantina bölgelerimizde de ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. Biz birlikte güçlüyüz ve bu musibeti de dayanışma içinde atlatacağız” diye konuştu.

Turan Mahallesi sakinleri de pandemi sürecinden bu yana verdikleri destek ve yardım çalışmalarından dolayı Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan ve belediye çalışanlarına teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.