çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan’dan Ahilik Haftası Ziyaretleri

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf odalarına ziyarette bulundu.

17244
Biga Belediye Başkanı Erdoğan’dan Ahilik Haftası Ziyaretleri

Çanakkale'nin Biga ilçe Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, Ahilik Haftası dolayısıyla esnaf odalarına ziyarette bulundu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 14-20 Eylül tarihleri arasında kutlanan, 33'üncü Ahilik Kültürü Haftası kutlamaları kapsamında Biga’daki esnaf odalarını ziyaret edip, Ahilik Haftasını kutlayarak, Ahi Evran-ı Veli biblosunu hediye etti.

Ziyaretler sonrası Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “Güzel ahlakı ve yardımseverliği merkeze alan Ahilik anlayışıyla Biga’mızdaki esnaf odalarımızı ziyaret ettik. Esnaf temsilcilerimizle sohbet edip, hayırlı çalışmalar dileyerek, Ahilik Haftasını kutladık. Biga Belediyesi olarak yaptırdığımız Ahi Evran-ı Veli’nin minyatür biblosunu bugünün hatırasına hediye ettik. Ekonomimizin bel kemiği esnaf ve sanatkârlarımızın Ahilik Haftası’nı kutluyor; tarihimizdeki en önemli sivil toplum kuruluşlarından Ahilik Teşkilatı’nın kurucusu Ahi Evran-ı Veli’yi rahmetle yad ediyorum” dedi.

Esnaf odaları başkan ve temsilcileri ise, Başkan Erdoğan’a ziyaretleri için teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.