çetin ticaret

Jandarma'dan Sokak Hayvanlarına Yardım Eli

Çanakkale İl Jandarma ekiplerince sokak hayvanlarını koruma çalışmaları kapsamında, Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Lapseki ve Yenice ilçelerinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan 180 sokak hayvanın beslenmesi sağlandı.

5157
Jandarma'dan Sokak Hayvanlarına Yardım Eli

Çanakkale’de jandarma ekiplerince sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan 180 sokak hayvanının beslenmeleri sağlandı.

İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca sokak hayvanlarını koruma çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda, geçen Şubat ayında Ayvacık, Biga, Bayramiç, Çan, Ezine, Eceabat, Lapseki ve Yenice ilçelerinde sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle yiyecek bulmakta zorlanan 180 sokak hayvanın beslenmesi sağlandı.

Öte yandan hasta olduğu tespit edilen 8 sokak hayvanı ise ilçe tarım müdürlükleri ve belediye ekiplerince tedavileri yapıldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.