çetin ticaret

Çanakkale'de Uyuşturucuya 5 Gözaltı

Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde jandarma tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

5859
Çanakkale'de Uyuşturucuya 5 Gözaltı

Çanakkale'de jandarma tarafından uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullananlara yönelik düzenlenen 3 ayrı operasyonda, 5 şüpheli gözaltına alındı.

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince uyuşturucu madde ticareti yapan ve kullanan şüphelilere yönelik çalışmalar devam ediyor. Ekipler, Ezine ilçesine bağlı Geyikli beldesinde kullanmak için uyuşturucu veya uyarıcı madde satın almak, kabul etmek ve bulundurmak suçuna yönelik 3 ayrı operasyon düzenlendi. Operasyonlarda 5 şüpheli gözaltına alınırken, 7 gram toz esrar ve 1 uyuşturucu kullanma aparatı ele geçirildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.