çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Engellilerle Gönül Köprüsü Kurdu 

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulunarak, özel eğitim kurumlarındaki öğrencilerle gönül köprüsü kurdu.

40185
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Engellilerle Gönül Köprüsü Kurdu 

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü dolayısıyla bir dizi ziyarette bulunarak, özel eğitim kurumlarındaki öğrencilerle gönül köprüsü kurdu.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 3 Aralık Dünya Engelliler günü kapsamında ilçedeki özel eğitim ve rehabilitasyon merkezleri ile Biga Ticaret Lisesi Uygulama Sınıfı ve Biga Engelliler Derneği’ne ziyarette bulundu. Başkan Erdoğan ayrıca Biga Belediyesi’nde görev yapan engelli personel ile bir araya gelerek, pasta kesip günlerini kutladı.

Biga İlçe Milli Eğitim Müdürü Erkan Bilen’in eşlik ettiği programlarda öğrencilere hediyeler veren Başkan Erdoğan, “3 Aralık Dünya Engelliler Günü dolayısıyla çok özel ve kıymetli ziyaretler gerçekleştirdik. Engelli kardeşlerimizle, fedakar ve cefakar aileleri ve öğretmenleriyle bir araya geldik. Engellilik konusunu hep birlikte aşıyoruz anlayışıyla engelsiz bir dünyanın, sevgiyle ve toplumsal duyarlılığın artmasıyla, farkındalık oluşturmakla mümkün olduğu inancını taşıyoruz. Engellilerimizi sosyal hayatın içine daha fazla kattığımız zaman hem onlar hem de aileleri mutlu oluyor. Bir teşekkürü de özel eğitim kurumlarında görev yapan öğretmenlerimize etmek istiyorum. Öğretmenlerimizin her yaptığı iş kutsal ve önemlidir ama engellilere yapılan katkı daha farklı ve önemlidir. Bu noktada hepinize teşekkür ediyorum. Bütün gayretimiz, çocuklarımızın yüzünü güldürmek ve hemşehrilerimin hayatlarını kolaylaştırmak içindir” açıklamasında bulundu.

Biga Ticaret Lisesi Uygulama Sınıfı öğrencilerinin hazırladığı programa konuk olan Belediye Başkanı Erdoğan ve eşi Feride Erdoğan, birbirinden renkli gösteriler sergileyen, farkındalık mesajları veren çocukların heyecanına ortak oldu. Ardından Biga Engelliler Derneğini ziyaret eden Başkan Erdoğan, Dernek Başkanı Havva Bacak ve yönetimiyle sohbet etti.

Başkan Erdoğan daha sonra Biga Belediyesi bünyesinde görev yapan engelli personelle buluştu. Başkan Yardımcısı Nazım Hikmet Keskiner’in eşlik ettiği ziyarette pasta kesilip, sohbet edildi. Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Belediyemiz bünyesinde çalışan engelli kardeşlerim ile bir araya geldik. Tüm engelli vatandaşlarımın her zaman ve her türlü imkanlarımızla yanında olmaya devam edeceğiz. Engelliler Günü’nün farkındalık duygularımızın artmasına vesile olmasını temenni ediyorum. Umudun, sevginin, saygının ve inancın var olduğu yerde engel yoktur” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.