çetin ticaret

El Freni Çekilmeyen Otomobil, Denize Düştü

Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde Otomobilini park ettiği otoparkta bulamayan uzman erbaş, aracının çalınmış olabileceğinden şüphelenip karakola başvurdu. Gerçek saatler sonra ortaya çıktı. El fireni çekilmeyen otomobilin denize uçtuğu belirlendi.

14679
El Freni Çekilmeyen Otomobil, Denize Düştü

Ayvacık İlçesine bağlı Küçükkuyu Beldesi'nde Karadeniz fıkralarını aratmayacak cinsten bir olay yaşandı. Küçükkuyu Jandarma Karakolu'nda uzman erbaş olarak görev yapan D.A. iddiaya göre akşam saatlerinde gece nöbeti için otomobilini Liman içi mevkiinde bulunan otoparka park etti.

ÇALINDI SANDI

Daha sonra karakola geçen D.A. sabaha kadar karakolda görev yaptı. Nöbetini tamamlayıp evine gitmek için sabah saatlerinde karakoldan ayrılan D.A. otoparkta aracını göremeyince paniğe kapıldı. Aracının çalınmış olabildiğinden şüphelenen D.A. karakoldaki arkadaşlarına haber verdi.

DENİZDE BULUNDU

D.A.'nın otomobili için ekipler harekete geçerken, gerçek saatler sonra Jandarma'nın denizde bir araç fark etmesiyle ortaya çıktı. D.A.'nın otomobilinin el frenini çekmeyi unuttuğu, park halindeki aracın harekete geçerek denize uçtuğu belirlendi. Kurtarma çalışması için Jandarma, çekici ve dalgıçlara haber verdi. Dalgıç tarafından halatlarla bağlanan otomobil daha sonra çekici ile karaya çekildi. İçi tamamen deniz suyuyla dolan otomobil Jandarma'nın da yardımı ile sabah park edildiği yere çekildi.


El Freni Çekilmeyen Otomobil, Denize Düştü
El Freni Çekilmeyen Otomobil, Denize Düştü
955

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.