çetin ticaret

Evin Mutfağındaki Patlamada 1 Kişi Yaralandı

Çan ilçesinde, bir apartmanın 4’üncü katındaki dairenin mutfak bölümünde doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilen patlamada 1 kişi yaralandı.

7992
Evin Mutfağındaki Patlamada 1 Kişi Yaralandı

Çan ilçesinde, bir apartmanın 4’üncü katındaki dairenin mutfak bölümünde doğalgaz sızıntısından kaynaklandığı belirtilen patlamada 1 kişi yaralandı.

Olay, saat 19.30 sıralarında Çan ilçesi Karşıyaka Mahallesi Hasan Sazcı Caddesi’ndeki bir apartmanda meydana geldi. Apartmanın 4’üncü katındaki dairede iddiaya göre doğalgaz sistemindeki sızıntıdan kaynaklı bir patlama meydana geldi. Patlamanın sesini duyan vatandaşlar durumu polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Patlama sonucu mutfağının duvarı tamamen yıkılırken, evde bulunan Sezgin Ö. yaralandı. Sezgin Ö., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından ambulansla Çan Devlet Hastanesine kaldırılarak, tedavi altına alındı.

Polis olayla ilgili inceleme başlattı.


Kaynak: DHA

Etiketler; #Çan #patlama
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.