çetin ticaret

Troya Müzesi’nde 65 Yaş Üstüne Giriş Ücretsiz Oldu

Troya Müzesi tarafından hazırlanan 'Altın Çağlar'a Özel Ayrıcalık' isimli proje kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara müze girişi ücretsiz oldu.

6264
Troya Müzesi’nde 65 Yaş Üstüne Giriş Ücretsiz Oldu

Troya Müzesi tarafından hazırlanan 'Altın Çağlar'a Özel Ayrıcalık' isimli proje kapsamında 65 yaş ve üstü vatandaşlara müze girişi ücretsiz oldu. Ayrıca 5 kişi ve üzeri gruplar halinde geldiklerinde ücretsiz rehberlik hizmetinin yanı sıra Homeros Bahçesi turu ve ücretsiz içecek ikramında bulunulacağı bildirildi.

Troya Müzesi Müdür Rıdvan Gölcük, projeyle, 65 yaş üstü ziyaretçilerin hem yaşam boyu öğrenme serüvenlerine katkı sağlamak hem de demans gibi hastalıklardan bu yaş grubunun uzak kalmasında bir katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.