çetin ticaret

CHP'li İnce, Biga Adayı Işık İçin Destek İstedi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün akşam düzenlenen mitinge katılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçen 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Belediye Başkanı ve adayı İsmail Işık için vatandaşlardan destek istedi.

24039
CHP'li İnce, Biga Adayı Işık İçin Destek İstedi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde dün akşam düzenlenen mitinge katılan Cumhuriyet Halk Partisi'nin (CHP) geçen 24 Haziran seçimindeki Cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, Belediye Başkanı ve adayı İsmail Işık için vatandaşlardan destek istedi. 

Biga ilçesi Kavaklık Meydanı'nda CHP ilçe Başkanlığı'nca düzenlenen mitinge katılan CHP'li Muharrem ince, kendisini bekleyen vatandaşları, Biga Belediye Başkanı ve adayı CHP'li İsmail Işık ile birlikte selamladı. İnce, 31 Mart yerel seçimleri için Biga halkından CHP'nin Belediye Başkan adayı İsmail Işık'a destek istedi.

Mitingde halka seslenen İnce, "Tam 5 yıl önceydi, Mart’tı, soğuktu, yine bu saatlerdeydi, buraya geldim, sahnede konuşmayı yaptım. Sahneden ayrılıp arabaya bindiğimde dedim ki; İsmail hayırlı olsun kardeşim. Bugün 5 yıl sonra çehresi değişen, modernleşen gerçek bir kent kimliğine kavuşan Biga’da, arabada söyleyeceğime peşin peşin söyleyeyim. İsmail bence, Belediye başkanlığına ilk kez seçilenlerin 5 yılın sonunda aday olmayı düşündüklerinde seni örnek almaları lazım. Biga, Cumhuriyetçi bir yer, Biga solcu değil, Cumhuriyetçi bir yer. Modernleşen, yaşanılabilir bir kentte yaşamaya devam etmen için İsmail Işık’ı tekrar seçerek, Biga’yı emin ellere bırakmış olursunuz. İsmail’i size, sizleri de Allah’a emanet ediyorum" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.