çetin ticaret

Çanakkale'de 'Madde 22' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında, Semaver Kumpanya'nın 'Madde 22' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

34560
Çanakkale'de 'Madde 22' Adlı Tiyatro Oyunu Sahnelendi

Çanakkale Belediyesi tarafından 27 Mart Dünya Tiyatrolar Günü kapsamında, Semaver Kumpanya'nın 'Madde 22' adlı tiyatro oyunu sahnelendi.

Semaver Kumpanya'nın 'Madde 22' adlı tiyatro oyunu, ÇOMÜ İçdaş Kongre Merkezi'nde, Serkan Keskin, Sezin Bozacı, Sarp Aydınoğlu gibi oyuncular ve Işıl Kasapoğlu yönetmenliğinde Çanakkalelilerle buluştu. 2'nci Dünya Savaşı'nda İtalya'da konuşlanmış bir Amerikan üssünde bombardıman subayı olan Yossaryan'ın, uçuş görevinden kaçmak için düştüğü komik durumları anlatan oyun, yaklaşık üç saat sürdü. Oyuncular, yüksek enerji ve başarılı performanslarıyla beğeni alırken, oyun boyunca salondan kahkahalar eksik olmadı.

Çanakkale Belediye Başkan Vekili Mustafa Kemal Özkan, tebrik ettiği oyunculara Geleneksel Çanakkale Seramiği takdim etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.