çetin ticaret

CHP'li Başkan Özacar'a, Personelinden Tebrik Ziyareti

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye personeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanarak yeniden Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Özacar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

21492
CHP'li Başkan Özacar'a, Personelinden Tebrik Ziyareti

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde Belediye personeli, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerini kazanarak yeniden Belediye Başkanı seçilen CHP'li Mustafa Özacar'a tebrik ziyaretinde bulundu.

Gelibolu'da 3'üncü kez CHP'den belediye başkanı seçilen ve görevine başlayan Belediye Başkanı Mustafa Özacar'a tebrik ziyaretleri devam ediyor. Bu kapsamda belediye personeli de, Başkan Mustafa Özacar'a tebrik ziyaretinde bulundu. Belediye personelini başkanlık makamında ağırlayan Özacar, kendisini tebrik eden personele teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Özacar, "Kurumumuz binasındaki memur ve işçilerimiz ile Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü’nde görevli personelimiz, makamımıza tebrik ziyaretinde bulundu. Bu güzel şehre yaptığımız ve hizmetlerin görünmeyen yüzü olarak değerlendirilen altyapı çalışmalarının kahraman emekçilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Yeni projelere birlikte imza atmaya devam edeceğiz" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.