çetin ticaret

Başkan Gökhan, Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, kent merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

22203
Başkan Gökhan, Devam Eden Çalışmaları İnceledi

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, kent merkezinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, teknik inceleme gezilerine devam ediyor. Bu kapsamda, Başkan Ülgür Gökhan, Güzelyalı-Dardanos Altyapı Projesi ile Barış Kordonu uzatma çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Gökhan, ilk olarak Güzelyalı-Dardanos Teknik Altyapı Yapım İşi projesinin çalışmalarını yerinde inceleyerek, teknik ekipten bilgiler aldı. Proje kapsamında, Dardanos Mevkii Hasan Mevsuf Caddesi’nde devam eden çalışmalarda kanalizasyon ana kolektör hattı, palplanş imalatları ve borulama işlemleri devam ediyor.

Gökhan, ardından kentin yeni cazibe merkezlerinden biri haline gelecek olan Barış Kordonu uzatma çalışmalarını yerinde inceledi. Teknik ekipten bilgi aldı. Yeni Kordonun bittiği yerden, Kıyı AVM alanına kadar toplam 17 bin 850 metrekare ve 783 metre sahil bandını kapsayan projenin kaba inşaatı tamamlandı. Üstyapı çalışmaları, peyzaj işleri ve mimari imalat çalışmaları ise devam ediyor.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.