çetin ticaret

Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig'e Yükseldi

Çanakkale 18 Mart Stadyumu'ndaki baraj maçında Çanakkale Dardanelspor'u penaltı atışları sonucunda 5-3 mağlup eden Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) yükseldi.

84528
Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig'e Yükseldi

Çanakkale 18 Mart Stadyumu'ndaki baraj maçında Çanakkale Dardanelspor'u penaltı atışları sonucunda 5-3 mağlup eden Bozcaadaspor, Bölgesel Amatör Lig'ine (BAL) yükseldi.

Çanakkale Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Bozcaadaspor, 52 puan ile ligi ilk sırada tamamladı. Aynı puanı bulunan Geliboluspor ile ikili averaj eşitliği sebebiyle Play-Off maçı oynayan ve penaltı atışlarıyla kazanan Bozcaadaspor, şampiyonluğunu ilan etti.

Süper Amatör Lig şampiyonluğunun ardından Bozcaadaspor, bir üst lig olan BAL ligine çıkmak için BAL'da kalma mücadelesi veren Çanakkale Dardanelspor ile baraj maçı oynadı. Dün 18 Mart Stadyumu'nda oynanan maçın 90 dakikası 0-0 berabere bitti. Uzatma dakikalarında da gol sesi çıkmayınca penaltılara geçildi. Penaltı atışları sonucunda Çanakkale Dardanelspor'u 5-3 yenen Bozcaadaspor, BAL'a yükselmenin sevincini yaşadı.

Maç sonrası Bozcadasporlu oyuncular galibiyeti ve BAL'a yükselmesinin sevincini taraftarlarıyla doyasıya yaşadı.

Uzun yıllar sonra Süper Amatör Lige düşen Çanakkale Dardanelsporlu futbolcular ve camiada büyük üzüntü yaşandı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.