çetin ticaret

Çanakkale'de Yazılıp Gönderilemeyen Mektuplar, 'Zencefil Tarçın Bal' Adlı Kitapta

Çanakkale'de yazılan, ancak gönderilemeyen mektuplar, yazar Kübra Gürkan'ın imkansız bir aşkı anlattığı 'Zencefil Tarçın Bal' adlı kitabında yer aldı.

25929
Çanakkale'de Yazılıp Gönderilemeyen Mektuplar, 'Zencefil Tarçın Bal' Adlı Kitapta

Çanakkale'de yazılan, ancak gönderilemeyen mektuplar, yazar Kübra Gürkan'ın imkansız bir aşkı anlattığı 'Zencefil Tarçın Bal' adlı kitabında yer aldı.

İstanbul Üniversitesi Açık ve Uzaktan Eğitim Fakültesi Coğrafi Bilgi Sistemleri 1. sınıf öğrencisi Kübra Gürkan'ın (28), 1.5 yılda yazdığı 195 sayfadan oluşan 'Zencefil Tarçın Bal' adlı ilk kitabı kitabı, 18 Nisan'da raflarda yerini aldı. Yazar Gürkan, 'Zencefil Tarçın Bal' adlı kitabında, ilk başlarda mutlu giden; ancak daha sonra imkansız aşka dönüşen hikayesini edebi benzetmeler ile roman olarak kitapseverler ile buluşturdu. 

Romanda, mutlu başlayan hikayenin bir anda imkansız bir aşka dönüşmesi, ilk başlarda ona hayat veren adamın kendisini aniden hayattan aynı şiddetle nasıl çekip aldığı konusu işleniyor. Yazar Kübra Gürkan'ın gerçek yaşanmış bir aşk hikayesinden yola çıkarak romana uyarladığı kitabında, Çanakkale'de yazılan, ancak gönderilmeyen mektuplara da yer  verdi.

Kitabının imza günü ve söyleşisi için Çanakkale'ye gelmesi beklenen yazar Kübra Gürkan, okuyucuların kitabı tek solukta okuyacaklarını belirtti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.