çetin ticaret

ÇOMÜ Turizm Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi'nde, mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

23868
ÇOMÜ Turizm Fakültesi'nde Mezuniyet Coşkusu

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Turizm Fakültesi'nde, mezuniyet töreni gerçekleştirildi.

ÇOMÜ İlahiyat Fakültesi İçdaş Kongre Merkezi 15 Temmuz Demokrasi Şehitleri Salonu'ndaki mezuniyet törenine, Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden, ÇOMÜ idarecileri ve akademisyenleri ile öğrenciler ve velileri katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından müzik dinletisi gerçekleştirildi. 

Turizm Fakültesini birincilikle bitiren öğrenci Alpaslan Güvenç, üniversite eğitimi için ÇOMÜ'yü seçerek hayatının en isabetli kararını verdiğini belirterek, “Böyle düşünmemdeki başlıca etkenlerden bir tanesi öğrencilerine verdikleri değer, tecrübelerini aktarmadaki cömertlikleri ile öğrencilerine her koşulda destek olan ve bize inanan çok değerli hocalarımızdır. Geriye dönüp 4 yılımıza baktığımızda onlardan çok şey aldığımızı görüyorum” dedi. 

ÇOMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Süha Özden ise, 1992 yılında kurulan ÇOMÜ’nün aradan geçen 27 yılda büyük bir gelişim gösterdiğini belirterek, “Bugün itibariyle 50 bin öğrenci, 110 bin mezun, 2 bine yaklaşan yabancı uyruklu öğrencimizle herkesin dikkatini çeken bir üniversiteye dönüştük. Gerek eğitim öğretim faaliyetlerimiz, gerek akademik çalışmalarımız ve araştırmalarımızla her yerde sesimizi duyuruyoruz. Daha iyi yerlere gelmek için büyük gayret gösteriyoruz" dedi.

Özden, konuşmasının ardından mezun olan öğrencileri tebrik etti. Fakülte birincisi Alparslan Güvenç’in yaş kütüğüne çivi çakmasının ardından, mezun öğrencilere belgeleri takdim edildi. Mezuniyet töreni, öğrencilerin keplerini havaya atmasıyla sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.