çetin ticaret

Başkan Öz'den, Hemşireler ve Anneler Günü Kutlaması

Çanakkale'nin Çan ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, Çan Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hemşirelerin gününü kutladı. Eşi Şebnem Öz ile birlikte hastane ziyaretini yapan Başkan Öz, servislerde tedavi gören annelerin de, Anneler Günü'nü kutladı.

12618
Başkan Öz'den, Hemşireler ve Anneler Günü Kutlaması

Çanakkale'nin Çan ilçesi Belediye Başkanı CHP'li Bülent Öz, Çan Devlet Hastanesi'ni ziyaret ederek, hemşirelerin gününü kutladı. Eşi Şebnem Öz ile birlikte hastane ziyaretini yapan Başkan Öz, servislerde tedavi gören annelerin de, Anneler Günü'nü kutladı.

Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, eşi Şebnem Öz ile birlikte, 12 Mayıs Hemşiler Günü olması sebebiyle, Çan Devlet Hastanesi'nde görevi başındaki hemşireleri ziyaret etti. Eşi Şebnem Öz ile birlikte hemşilerin gününü kutlayan ve karanfil takdim eden Başkan Öz, "Her yıl 12 Mayıs, Hemşireler Günü olarak kutlanır. Bu sebeple eşim ile birlikte Çan Devlet Hastanesi'ndeki hemşireleri ve servisleri ziyaret ettik. Hayatımız ve sağlığımız için emek harcayan hemşirelerimizin gününü kutladık. Ayrıca rahatsızlıkları nedeniyle servislerde tedavi gören annelere de geçmiş olsun dileklerimizi ileterek, Anneler Günü'nü kutladık" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.