çetin ticaret

ÇOMÜ'de 'Basketbol Söyleşileri' Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), 'Basketbol Söyleşileri' gerçekleştirildi.

34263
ÇOMÜ'de 'Basketbol Söyleşileri' Gerçekleştirildi

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi'nde (ÇOMÜ), 'Basketbol Söyleşileri' gerçekleştirildi.

ÇOMÜ Safiye Hüseyin Elbi Konferans Salonu’nda, Türkiye Basketbol Federasyonu himayesinde Türkiye’nin her yerinde basketbolu konuşmak için başlatılan 'Basketbol Söyleşileri'ne ÇOMÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden, Spor Bilimleri Fakültesi Dekan Vekili Doktor Öğr. Üyesi Necati Cerrahoğlu, akademisyenler ve öğrenciler katıldı. Söyleşide Türkiye Basketbol Federasyonu Altyapı Kız Milli Takımları Sorumlusu Zeynepgül Ene, Milliyet Gazetesi ve Sports Tv’den Ümit Avcı, Basketbol Yazarı Gökhan Türe konuşmacı olarak yer aldı.

Açılış konuşmalarının ardından söyleşide, Türkiye’de basketbolla ilgili sorunlar, yapılması gerekenler, Çanakkale’de bir basketbol takımının kurulması için yapılması gerekenler konuşuldu. Konuşmacıların, katılımcıların sorularını yanıtlaması ve hediye takdimiyle söyleşi sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.