çetin ticaret

Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çanakkale Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Ramazan etkinlikleri Karagöz Hacivat Gölge Oyunu, Aşuk Maşuk ve İllüzyon gösterisiyle başladı.

26217
Çanakkale Belediyesi Ramazan Etkinlikleri Başladı

Çanakkale Belediyesi'nin her yıl geleneksel olarak düzenlendiği Ramazan etkinlikleri Karagöz Hacivat Gölge Oyunu, Aşuk Maşuk ve İllüzyon gösterisiyle başladı.

Özgürlük Parkı'nda gerçekleştirilen Ramazan etkinliğine, Belediye Başkan Vekili Kanber Koç ve çok sayıda vatandaş katıldı. Etkinlikte Karagöz Hacivat Gölge Oyunu, Aşuk Maşuk ve İllüzyon gösterisi büyük ilgi gördü. Çocuklara yönelik yüz boyama çalışmasının gerçekleştiği etkinlik kapsamında, vatandaşlara çeşitli Ramazan ikramları da sunuldu.

Çanakkale Belediyesi geleneksel Ramazan etkinlikleri, 16 Mayıs Perşembe günü saat 21.30'da Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda Çanakkale Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu Konseri, 17 Mayıs Cuma günü saat 21.30'da Özgürlük Parkı'nda Ortaoyunu, 18 Mayıs Cumartesi günü saat 21.30'da Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda Çanakkale Belediyesi Türk Halk Müziği Korosu Konseri, 24 Mayıs Cuma günü saat 21.45'te Özgürlük Parkı'nda Canlı Karagöz Hacivat Gösterisi ve Türk Halk Müziği Konseri, 25 Mayıs Cumartesi günü saat 21.45'te Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda Ortaoyunu, ve 1 Haziran Cumartesi günü saat 21.45'te Çağlar Kaynak Basketbol Sahası'nda Sema Gösterisiyle devam edecek.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.