çetin ticaret

Başkan Gökhan'a, Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ın, üst üste dördürcü kez seçilmesi ardından tebrik ziyaretleri de sürüyor. CHP ve İYİ Partili yöneticiler ile eski milletvekili Nevfel Şahin, Başkan Gökhan'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

9207
Başkan Gökhan'a, Tebrik Ziyaretleri Sürüyor

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan'ın, üst üste dördürcü kez seçilmesi ardından tebrik ziyaretleri de sürüyor. CHP ve İYİ Partili yöneticiler ile eski milletvekili Nevfel Şahin, Başkan Gökhan'ı ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Çanakkale'de 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'den tekrar Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan, başkanlık makamında tebrik ziyaretlerini kabul etmeye devam ediyor. Bu kapsamda CHP İl Başkanı İsmet Güneşhan ve yönetimi, ardından da İYİ Parti İl Başkanı Selahattin Yıldızlar ve ilçe yönetimi, son olarak da DYP'nin 21. Dönem Çanakkale Milletvekili Nevfel Şahin, Başkan Gökhan'ı ziyaret etti.

CHP ve İYİ Partili yöneticiler ile Nevfel Şahin, 31 Mart Mahalli İdareler Genel Seçimlerinde CHP'den dördüncü kez Belediye Başkanı seçilen Ülgür Gökhan'ı tebrik ederek, görevinde başarılar diledi.

Başkan Gökhan, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.