çetin ticaret

Başkan Gökhan, Osnabrück’te Mayıs Haftası Etkinliklerine Katıldı

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, kardeş kent Osnabrück’te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mayıs Haftası etkinliklerine katıldı.

10611
Başkan Gökhan, Osnabrück’te Mayıs Haftası Etkinliklerine Katıldı

Çanakkale Belediye Başkanı CHP'li Ülgür Gökhan, kardeş kent Osnabrück’te her yıl geleneksel olarak düzenlenen Mayıs Haftası etkinliklerine katıldı.

Belediye Başkanı Ülgür Gökhan etkinliklere eşi Hale Gökhan, Belediye Başkan Yardımcısı Ali Sürücü, Belediye Meclis Üyeleri Levent Polis, Fatma Kaynaş ve Esra Yüksel ile katıldı. Mayıs Haftası etkinlikleri, Almanya'nın Osnabrück kentindeki tarihi belediye binasında düzenlenen açılış töreniyle başladı. Başkan Gökhan ve beraberindeki heyet, belediye binasındaki sergi açılışı ile barış salonundaki törene katıldı.

Osnabrück sokaklarında renkli görüntülere sahne olan açılış kortejine de katılan Çanakkale heyeti, Osnabrück Şehir Kütüphanesi'nde düzenlenen ve tüm kardeş kentlerden gelen kitapların sergilendiği 'Kitaplar Dünyayı Dolaşıyor' projesi kapsamında kütüphaneye Türkçe kitap katkısında bulundu. Heyet, Osnabrück Belediye Meclis Salonu'nda göçmenlere yönelik düzenlenen Avrupa Birliği Projesi çalıştayına katıldı.

Mayıs Haftası etkinliklerinin yanı sıra kent gezisi de gerçekleştiren Çanakkale heyeti, Anne-Frank Okulu, Osnabrück Özel Eğitim Yardım Kurumu, Yaşlı Rehabilitasyon Merkezi ve Osnabrück Belediyesi Elektronik Otobüs Sistemini de yerinde inceleyerek, bilgi aldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.