çetin ticaret

Başkan Yılmaz'dan, Rektör Yardımcısı Bacak'a Ziyaret

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a, yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

14274
Başkan Yılmaz'dan, Rektör Yardımcısı Bacak'a Ziyaret

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a, yeni görevi için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, bir süre önce ÇOMÜ Rektör Yardımcılığı görevine atanan Prof. Dr. Bünyamin Bacak'a başarı ve hayırlı olsun dileklerini iletti. Rektör Yardımcısı Bacak ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, Başkan Yılmaz'a teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.