çetin ticaret

Biga Kaymakamlığı, Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verdi

Çanakkale'nin Biga ilçesi Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine iftar yemeği verdi.

9945
Biga Kaymakamlığı, Şehit Aileleri ve Gazilere İftar Verdi

Çanakkale'nin Biga ilçesi Kaymakamlığı, şehit aileleri ve gaziler ile ailelerine iftar yemeği verdi.

Bir otelde verilen iftar yemeğine Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, Stajer Kaymakam Ahmet Ali Altıntaş, Cumhuriyet Başsavcısı Bahri Yalçınöz, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ufuk Erikli, İlçe Emniyet Müdürü Alaaddin Tekin, daire müdürleri, şehit aileleri ve gaziler ile aileleri katıldı.

Akşam ezanının okunması ardından iftara katılanlar oruçlarını açtı. İftar sonrasında şehit aileleri ve gazilerin Ramazan ayını kutlayan Kaymakam Mustafa Can, "Vatanımız, milletimiz, devletimiz için canlarını feda eden kahraman şehitlerimizin değerli aileleri, saygıdeğer gazilerimiz iftar yemeğimize katılarak bizleri onurlandırdınız. Bizler sizler için ne yapsak azdır. Ramazanı Şerifiniz hepimize mübarek olsun. Herhangi bir sıkıntınız, talebiniz olduğunda Kaymakamlığımız sizlerin emrindedir. Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Gazilerimize sağlıklı, sıhhatli uzun ömürler diliyorum. Şehit ailelerimize de sağlıklı uzun ömürler diliyorum" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.