çetin ticaret

Çanakkaleli Bürokratlara Sahip Çıkılmalı

Ankara Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Hakimevi’nde düzenlen iftar yemeği Çanakkalelilerin büyük katılımıyla  gerçekleşti.

12744
Çanakkaleli Bürokratlara Sahip Çıkılmalı

Ankara Çanakkale Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından Hakimevi’nde düzenlen iftar yemeği Çanakkalelilerin büyük katılımıyla  gerçekleşti.

İftar yemeğine, Çevre eski Bakanı Sayın A.Hamdi Üçpınarlar, AK Parti Genel Sekreteri  ve Ankara Milletvekili Sayın Fatih Şahin, CHP  Çanakkale Milletvekili Özgür Ceylan, Gazi Üniversitesi Rektörü  İbrahim Uslan, Başkent Üniversitesi Rektör Yardımcısı  Recep Tayfun, Ankara Büyük Şehir Belediye Meclis Başkanvekili Fatih Ünal, Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürü Kamil Özer ile dernek eski başkanları Emin Erdoğan ve Ali Tülümen katılım sağladı.

AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Çanakkale Milletvekili Muharrem Erkek ile AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu parti çalışmaları nedeniyle iftar yemeğine katılmadığı bildirildi.

Dernek Başkanı Mehmet Ali Atay, dernek çalışmalarıyla ilgili bilgi verdikten sonra Milletvekillerine hitap ederek, Çanakkaleli bürokratlara sahip çıkılmasını ve atamalarda gerekli katkıyı vermelerini; Derneğin, Çanakkalelilerin derneği olduğunu belirterek,  herkesin elini taşın altına koymasını, derneğe her türlü katkının verilerek sahip çıkılmasını ve dernekçe yapılan etkinliklere katılım sağlamalarını istedi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #Çanakkale
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.