çetin ticaret

Gelibolu'da Öğrencilere, Ergenlik ve Hijyen Eğitimi Verildi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesindeki Orgeneral Nurettin Ersin ilk ve ortaokulu öğrencilerine, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından, ergenlik ve hijyen eğitimi verildi.

10494
Gelibolu'da Öğrencilere, Ergenlik ve Hijyen Eğitimi Verildi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesine bağlı Evreşe beldesindeki Orgeneral Nurettin Ersin ilk ve ortaokulu öğrencilerine, İlçe Sağlık Müdürlüğü personeli tarafından, ergenlik ve hijyen eğitimi verildi.

Gelibolu İlçe Sağlık Müdürlüğü'nde görevli ebe hemşire Fatma Mete tarafından ilk ve ortaokul öğrencilerine, gelişen ve değişen fizyolojik ve psikolojik yapılarına uyum sağlamaları ve ergenlik döneminde ihtiyaç duyacakları hijyen gereksinimleri konusunda bilgilendirme yapıldı.

Hijyen ve beslenme eğitimlerinde ise, sağlıklı yaşam için gereken hijyen kuralları, el yıkama alışkanlığından besin hijyenine, sağlıklı beslenmeden bir çok konu üzerinde eğlenceli görsellerden destek alınarak sunumlar yapıldı.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.