çetin ticaret

Biga'da Muhtarlar İftarda Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Biga ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlar bir araya geldi.

9045
Biga'da Muhtarlar İftarda Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Biga ilçe Kaymakamlığı Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından düzenlenen iftar yemeğinde muhtarlar bir araya geldi.

Bir otelde düzenlenen iftara, Biga Kaymakamı Mustafa Can, Biga Belediye Başkanı AK Partili Bülent Erdoğan, Muhtarlar Derneği Başkanı Ayhan Ferah,  AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Şahin, MHP İlçe Başkanı Sadettin Saat, CHP İlçe Başkanı Atilla Soykan, il genel meclis üyeleri, köy ve mahalle muhtarları katıldı.

Akşam ezanının okunmasının ardından muhtarlar iftarını açtı. İftar programının ardından konuşan Kaymakam Mustafa Can, "Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu da cehennem azabından kurtuluş olan bu mübarek ayda bizler böyle masalar etrafında bir araya geliriz. Bizi biz yapan değerleri bir kez daha hatırlarız. Bizler bu ayda gerçekleşmiş olan o güzellikleri, o birbirine omuz vermeleri esasında hayatımızın tamamına dahil olmasını arzu ederiz. Ama maalesef bizler bu güzellikleri zaman içerisinde unuta geldik. İyi ki Ramazan ayı var. Bu aylarda insanlar kendi duygularını hatırlar hale geliyorlar. Dünyanın telaşı içerisinde maalesef akıl etmediğimiz kalp kırmalar bu telaşın içerisinde gerçekleşiyor. Ümit ediyorum ki birlik ve beraberlik içerisinde gerçekleştirdiğimiz bütün güzellikler hayatımızın tamamına geçmiş olsun" dedi.

Yapılan duanın ardından iftar programı sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.