çetin ticaret

Biga'da Zabıta Ekipleri, Toplu Taşıma Araçlarını Denetledi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren özel toplu taşıma araçlarını denetledi.

15237
Biga'da Zabıta Ekipleri, Toplu Taşıma Araçlarını Denetledi

Çanakkale'nin Biga ilçesinde Zabıta ekipleri, ilçe merkezinde faaliyet gösteren özel toplu taşıma araçlarını denetledi.

Biga Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, kent merkezinde vatandaşların rahat, huzurlu ve güvenli bir şekilde yolculuk sağlamaları için şehiriçi yolcu taşımacılığı yapan özel toplu taşıma araçlarına yönelik denetim gerçekleştirdi. Denetimler sırasında, sigara içenler, yırtık, kirli döşeme ile faaliyette bulunanlar, araç temizliğini yapmayanlar, müşteriye kaba davranan, kılık kıyafeti bozuk olanlar, gereksiz klakson çalan ve tehlikeli araç kullananlar, çalıştığı hattı belirten hat yazısı, yan ve ön yazıları olmayanlar, fazla yolcu alanlar, orjinallerinin dışında aksesuar takanlar, ücret tarifesini, ilgili şikayet mercilerinin telefon numaralarını belirten levhayı asmayanlar uyarıldı.

Biga Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, denetimlerin periyodik olarak devam edeceği belirterek, "Denetimlerimiz vatandaşlarımızın huzur, güven ve rahat yolculuk etmelerini sağlamak amacıyla belirli aralıklarla devam edecek. Bu nedenle araç sahiplerinin cezai işleme maruz kalmamaları için daha duyarlı olmasını istiyoruz. Vatandaşlarımız şehiriçi minibüslerle ilgili 153 numaralı telefonları arayarak şikayetlerini bildirebilir" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.