çetin ticaret

Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Meşe, Söyleşide Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Bilal Meşe, 'Spora Dair Herşey' konulu söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

154485
Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Meşe, Söyleşide Öğrencilerle Bir Araya Geldi

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde, Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Bilal Meşe, 'Spora Dair Herşey' konulu söyleşide öğrencilerle bir araya geldi.

Gelibolu 100. Yıl Barış Ortaokul salonunda düzenlenen söyleşiye konuşmacı olarak Milliyet Gazetesi Spor Yazarı Bilal Meşe katıldı. Söyleşide öğrencilere başarılı olmak için çok çalışmanın gerektiğini ve zorluklardan yılınmaması gerektiğini anlatan Bilal Meşe, spor dalları hakkında öğrencilere bilgi verdi. Sporda başarılı olabilmek için özellikle kulüplerin alt yapıya önem vermeleri gerektiğini belirten Meşe, Gelibolu'da birçok spor dalında Türkiye ve Avrupa branşlarında başarılı sporcunun olmasının mutluluk verici olduğunu söyledi.

Söyleşi, soru cevap ve hatıra fotoğrafı çekimiyle sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.