çetin ticaret

"Hizmet Değil İftira ve Karalama Belediyeciliği Yapılıyor"

Bayramiç’te AK Parti Gençlik Kolları Başkanının bankamatik memuru çıktığı iddiasına ‘suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyu yanıltılmak isteniyor’ cevabı geldi.

74079

Bayramiç’te AK Parti Gençlik Kolları Başkanının bankamatik memuru çıktığı iddiasına ‘suç duyurusunda bulunacağız. Kamuoyu yanıltılmak isteniyor’ cevabı geldi.

Çanakkale'nin Bayramiç ilçesinde AK Parti Gençlik Kolları Başkanı bankamatik memuru çıktı iddiası haberi bazı basın organlarında yayınlanmasının ardından AK Parti ilçe Başkanı Mehmet Demirsöz, önceki dönem Belediye Başkanı Sadettin Arslan ve AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Doğukan Özel olay ile ilgili Asılsız suçlamalar için adı geçen yayın organından ve sorumlulardan pazartesi günü davacı olacaklarını açıkladı.

Kamuoyu Aldatılmak İsteniyor

Bir dönem önceki Belediye Başkanı Sadettin Arslan; "Gençlik kolları Başkanımız Doğukan Özel Belediye'ye ait hizmet noktasında çalışmaktaydı. Seçimi kazanan CHP'li Belediye ile çalışmak istemediği için diğer 11 Belediye çalışanı gibi arkadaşımız Doğukan Özel'de istifa etmiştir. Bu hizmet noktasında çalıştığı ile ilgili belgeler ve şahitler mevcuttur. Yapılan karalama ve iftira Belediyeciliğidir. Belediyede benim Başkanlığım dönemimde  15,16 bankamatik memuru olduğu iddiaları seçimlerde bazı kişiler tarafından seslendirilmişti. Ama bütün evraklar incelendiğinde Belediyede bankamatik memuru çıkmayınca bilinçli olarak AK Parti Gençlik Kolları Başkanı hedef seçilmiş, Kamuoyu aldatılmak isteniyor. Hizmet değil karalama ve iftira Belediyeciliği yapılıyor" dedi.
 
Suç Duyurusunda Bulunacağız

Olay ile ilgili AK Parti Bayramiç ilçe Başkanı Mehmet Demirsöz; parti olarak ayrıca davacı olacaklarını, adı geçen yayın organı ve iftira atanlar hakkında suç duyurusunda bulunacaklarını ifade etti.

Olay ile ilgili habere konu olan Doğukan Özel'de, kendisine iftira atıldığını ve olaydan manevi olarak zarar gördüğünü belirterek Cumhuriyet Savcılığına suç duyurusunda bulunacağını belirtti. Doğukan Özel, "Benimle ilgili iddiaları yayınlattırdıkları gazete şimdiki Bayramiç Belediyesinin kimlerle kol kola olduğunun en büyük belgesi ve kanıtıdır" dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.