çetin ticaret

Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Projeleri Tanıttı

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, misafir ettiği AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden ve yönetimine ilçede devam eden projeleri tanıttı. 

34335
Biga Belediye Başkanı Erdoğan, Projeleri Tanıttı

Biga ilçesi Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, misafir ettiği AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden ve yönetimine ilçede devam eden projeleri tanıttı. 

AK Parti Gönen İlçe Başkanı Av. Merve Üncük İşgüden ve yönetimi, Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’ı makamında ziyaret etti. Görüşmenin ardından sahaya çıkan Başkan Erdoğan ve misafirleri, ilçede yakın zamanda açılışı gerçekleşecek projeleri ve çalışmaları yerinde inceledi. İlk olarak Biga Şehitliği ziyareti ve dua edilmesinin ardından, Şehitlik Mahallesi’ndeki projeler gezildi. Mahalle sakinleriyle bir araya gelinerek sohbet edildi ve talepler dinlendi. Başkan Erdoğan daha sonra Adapark ve Biga Belediyesi Mehmet Akif Ersoy Yarı Olimpik Kapalı Yüzme Havuzu projelerini gezdirerek, bilgi verdi. Son olarak Gençlik Merkezi ve Atatürk Kültür Merkezi ziyaret edilerek, çalışmalar incelendi.

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan yaptığı açıklamada, “AK Parti Gönen İlçe Başkanımız Merve Üncük İşgüden ve yönetimini Biga’mızda ağırladık. İlçemizde devam eden ve bitme noktasına gelip yakında açılışını yapacağımız projelerimizi, Atatürk Kültür Merkezi’mizdeki çalışmalarımızı, kreşlerimizi gezdirdik. Hemşerilerimizle bir araya gelerek, sohbet ettik. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

AK Parti Gönen İlçe Başkanı Merve Üncük İşgüden ise, “Geçmişi, ekonomisi, tarihi ve doğal güzellikleriyle Güney Marmara’nın incisi konumundaki komşu ilçemiz Biga’mızı ziyaret ettik. Biga Belediye Başkanımız ile birlikte ilçede gerçekleştirdikleri projeleri inceledik. Biga’nın hak ettiği hizmeti alarak, geleceğinin inşa edildiğini dolu dolu geçen programımızda gördük. Biga halkının gönlü zenginliğini ve misafirperverliğini yaşadık. Belediye Başkanımız Bülent Erdoğan’ı ve emeği geçen herkesi kutluyorum. Samimi ve sevgi dolu ev sahipliği için çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.