çetin ticaret

Biga Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Servis Hizmeti

Çanakkale’nin Biga ilçe Belediyesi, koronavirüs ile (Kovid-19) mücadele kapsamında gece gündüz fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz servis hizmetini başlattı.

30447
Biga Belediyesi’nden Sağlık Çalışanlarına Ücretsiz Servis Hizmeti

Çanakkale’nin Biga ilçe Belediyesi, koronavirüs ile (Kovid-19) mücadele kapsamında gece gündüz fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına yönelik ücretsiz servis hizmetini başlattı.

Sağlık çalışanları için daha önce ücretsiz toplu ulaşım imkanı sunan Biga Belediyesi, şimdide servis hizmetini başlatarak, 7/24 mesai yapan sağlık çalışanlarının kolay ve rahat ulaşım sağlamasını hedefledi.

Biga Belediyesi’nin hizmete aldığı ‘Sağlık Çalışanları Servisi’ iki güzergah olarak çalışıyor. Sabah 07:50’de Ortur-Toki-Hamdibey Mahallesi-Köprü Başı-Devlet Hastanesi ile Orman Lojmanları-Köprü Başı-AVM-Yeniceköy-Can Hastanesi-KYK-Devlet Hastanesi güzergahlarının dönüş saati 17:30 olmakla birlikte her iki nokta için de Devlet Hastanesi önünden başlıyor. Sağlık çalışanları, kurumsal kimlik kartlarını göstermek suretiyle hizmetten ücretsiz faydalanabiliyor.

Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Her zaman olduğu gibi, bu süreçte de halkımıza 7/24 hizmet sunan kıymetli sağlık çalışanlarımıza Belediyemiz tarafından ücretsiz servis hizmetimiz başlamıştır. Sizin için ne yapsak az. İyi ki varsınız” denildi.

BAŞKAN ERDOĞAN’DAN ÇORBA İKRAMI

Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan, 7 gün 24 saat görevde olan kamu çalışanlarına çorba ikramında bulundu. Kamu çalışanlarını görev yerlerinde ziyaret ederek hal hatır soran Başkan Erdoğan, özellikle koronavirüs ile (Kovid-19) mücadele kapsamında teyakkuz halinde çalışan personele kolaylıklar diledi.

Başkan Erdoğan yaptığı açıklamada, “Mesai saati gözetmeksizin gece gündüz demeden milletimizin sağlığı, huzuru ve güvenliği için çalışan jandarma, emniyet, hastane ve itfaiye ekiplerimizi ziyaret ederek, çorba ikramında bulunduk. Sizlerin gayreti, Rabbimin izniyle bu zorlu günler de geçecek” diye konuştu.

Kamu çalışanları ise, her zaman yanlarında olan Biga Belediye Başkanı Bülent Erdoğan’a çorba ikramı için teşekkür etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.