çetin ticaret

Biga Belediyesi, Koronavirüse Karşı Mücadeleyi Sürdürüyor

Çanakkale’nin Biga İlçe Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ederken, binlerce talebe de karşılık verdi.

27360
Biga Belediyesi, Koronavirüse Karşı Mücadeleyi Sürdürüyor

Çanakkale’nin Biga İlçe Belediyesi, koronavirüs salgınıyla mücadele tedbirleri kapsamında çalışmalarına devam ederken, binlerce talebe de karşılık verdi.

Tüm dünyayı etkisi altına alan ve Türkiye’de de görülen koronavirüs (Kovid-19) salgını karşısında Biga Belediyesi de 24 saat kesintisiz vatandaşlara hizmet veriyor. Biga Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Koronavirüs ile mücadelemiz vatandaşlarımızın sağlığı, huzuru ve rahatı için gece gündüz sürdürülüyor. Ülkemizde etkileri görülmeye başladığından itibaren bu musibete karşı gerekli tedbirleri alarak çalışmalarımıza başladık ve halkımıza 'evde kal' çağrısı yaptık. Bugüne kadar İçişleri Bakanlığı’mızın genelgeleri ve Biga İlçesi Umumi Hıfzıssıhha Kurulu Kararları kapsamında faaliyetlerimizi sürdürdük ve sürdürmeye devam ediyoruz. Vefa Sosyal Destek Grubu olarak 65 yaş üstü büyüklerimiz, yalnız yaşayan veya kronik rahatsızlığı bulunan vatandaşlarımızdan 2 bin 730 vefa talep kaydı aldık ve hizmet sunduk. 2 bin 313 sosyal yardım, 2 bin 697 dış mekan temizliği ve dezenfeksiyon, 243 iç mekan temizliği ve dezenfeksiyon ile 566 hijyen ve fahiş fiyat denetimi yapıldı” denildi.

Çalışmaların titiz ve etkin bir şekilde sürdüğü belirtilen açıklamada, “Vatandaşlarımız zorunlu olmadıkça evlerinden çıkmamalı. Biga Belediyesi olarak koronavirüs ile mücadelemiz aralıksız devam ediyor. Biz sizin için sahadayız, siz de sağlığınız ve sevdikleriniz için evde kalın” ifadelerine yer verildi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.