çetin ticaret

Başkan Yılmaz, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, İtfaiye Haftası nedeniyle ziyaret ettiği İtfaiye Amirliği'nde, personel ile bir araya geldi.

11916
Başkan Yılmaz, İtfaiyecilerin Haftasını Kutladı

Çanakkale'nin Lapseki ilçesi Belediye Başkanı AK Partili Eyüp Yılmaz, İtfaiye Haftası nedeniyle ziyaret ettiği İtfaiye Amirliği'nde, personel ile bir araya geldi.

Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, İtfaiye Haftası nedeniyle belediye bünyesindeki İtfaiye Amirliği'ni ziyaret etti. İtfaiyecilerin haftasını kutlayan Başkan Yılmaz, personel ile birlikte pasta kesti. İtfaiye ekiplerinin zor bir görevi ifa ettiğini belirten Başkan Yılmaz, "Her türlü afet ve yangınlarda korkusuzca, cansiperane yanımızda olan itfaiye teşkilatının kuruluşunun 304'üncü yıl dönümü münasebetiyle kendilerini ziyaret ettik. Kahraman itfaiyecilerimizin haftasını tebrik ediyorum" dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.