çetin ticaret

Gelibolu’da İmar Barışı Toplantısı Yapıldı 

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, İmar Barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

9990
Gelibolu’da İmar Barışı Toplantısı Yapıldı 

Çanakkale’nin Gelibolu ilçesinde, İmar Barışı bilgilendirme toplantısı yapıldı.

Gelibolu Halk Eğitim Merkezi salonu’nda düzenlenen toplantıya, Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, Jeofizik Mühendisi Serkan Çalman, Şehir Plancısı Nesibe Palat, Jeoloji Mühendisi Melih Doğru, daire müdürleri, muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan toplantıda, İmar Affına başvuru yapmak isteyenlerin E-Devlet sistemi üzerinden başvuru yapabilecekleri ve sistemin vatandaşları yönlendireceği kaydedildi.

Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü yetkilileri, hayata geçirilen bu proje ile imar mevzuatına veya ruhsata aykırı yapılara verilecek kayıt belgesiyle vatandaşların imar sorunlarının çözüleceğini söyledi.

Gelibolu Kaymakamı Hakan Kılınçkaya, imar barışının ülke için büyük bir şans olduğunu ifade ederek, imarla ilgili sıkıntısı olan vatandaşların en kısa zamanda başvurularını yaparak imar barışından yararlanılması gerektiğini belirtti.

Toplantı soru ve cevap şekliyle sona erdi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.