çetin ticaret

Gelibolu'da Sokak Basketbolu Heyecanı Yaşandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sokak basketbolu heyecanı yaşandı. 4 kategoride 33 takımın mücadele ettiği turnuvada müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu.

111501
Gelibolu'da Sokak Basketbolu Heyecanı Yaşandı

Çanakkale'nin Gelibolu ilçesinde sokak basketbolu heyecanı yaşandı. 4 kategoride 33 takımın mücadele ettiği turnuvada müsabakalar çekişmeli anlara sahne oldu.

Gelibolu ilçe Belediyesi ile Gelibolu Gençlik ve Spor ilçe Müdürlüğünce, Fener altı sahil yolundaki Dr. Kerim Özcan Basketbol Sahasında sokak basketbol turnuvası düzenlendi. 3 gün süren turnuvaya, 4 kategoride 33 takım katıldı.

Turnuva sonunda büyükler kategorisinde birinci 'Süper Nova', ikinci 'Her Şey Çok Güzel Oldu', üçüncü 'Bropagonda' takımı, aynı kategoride yarışan veteranlar takımlarından birinci 'Team', ikinci 'Old Stors', üçüncü 'Tobg' ve dördüncü 'Hala Kızı' takımı oldu. Kızlar kategorisinde, birinci 'Mekanın Sahipleri', ikinci 'Dangerous', üçüncü 'Sokak Basketbolcuları' ve dördüncü 'Basket Kızları' oldu. Küçük erkekler kategorisinde, birinci 'Tık Tık Lokers', ikinci 'Gelibolu Bulls', üçüncü 'Elmas Takımı' ve dördüncü 'Yenilmezler takımı' oldu. Genç erkekler kategorisinde ise birinci 'Gong Bong Brodhers', ikinci 'Nobran Team', üçüncü 'Rumeli Midye' takımı oldu.

Dereceye giren takımlara ödüllerini Gelibolu Belediye Başkanı CHP'li Mustafa Özacar, Gençlik ve Spor ilçe Müdürü Emre Özdemir ve komite üyeleri takdim etti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.