çetin ticaret

Turan: 100 Günde İmza Sayamayanlar Ülke Yönetemez

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde partisinin Genişletilmiş İlçe toplantısına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan, 'Biz 100 günde 400 projeyi hayata geçirmeyi hedeflerken, muhalefet 100 günde imza sayamıyor.

11700
Turan: 100 Günde İmza Sayamayanlar Ülke Yönetemez

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde partisinin Genişletilmiş İlçe toplantısına katılan AK Parti Grup Başkanvekili Av. Bülent Turan, "Biz 100 günde 400 projeyi hayata geçirmeyi hedeflerken, muhalefet 100 günde imza sayamıyor. Bunların ülke yönetmek gibi bir hedefi arzusu yok. Tek dertleri koltuk elden gitmesin" dedi.

AK Parti Ayvacık Genişletilmiş İlçe toplantısında partililerle bir araya gelen AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan, CHP'de yaşanan imza polemiğine yeni eleştiri getirdi. AK Parti'nin 100 günde 400 projeyi hedeflediğini belirten Bülent Turan, muhalefetin 100 günde imza sayamadığına dikkat çekti. Ekonomiye, doların yükselmesini eleştirenlere ise, "Bize askeri darbelerle ayar veremeyenler ekonomik meselelere el attı ama göreceksiniz buda yoluna girecek. Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi dış politikasını düzenleyen bir ülke" dedi.

KENDİ KONGRESİNİ YAPAMAYAN PARTİ TÜRKİYE’YE NE KATABİLİR

Konuşmasına CHP'yi eleştirerek devam eden Bülent Turan, "Farz edin Türkiye Muharrem İnce’ye oy verseydi, bugün ne olurdu. Kim kime oy vermişse baş tacı ama Muharrem İnce bugün kazansaydı, Bakanlar Kurulu'nu Kılıçdaroğlu mu atayacaktı yoksa İnce mi atayacaktı? Kendi kongresini yapamayan bir parti Türkiye'ye ne katabilir. Kongre yapamayan partinin kime faydası var.  Kılıçdaroğlu, Muharrem İnce’yi başkan olsun diye aday yapmadı. Kendisinden kurtulmak istedi. İNCE şuan vekil bile değil. Bu ülke bu kadar küçük mü? Kendi koltuk kavgasını Cumhurbaşkanlığına alet ettiler. Madem Muharrem İnce iyi bir aday neden partiye Genel Başkan yapmıyorsun? Madem kötüydü niye Cumhurbaşkanı yapmaya çalıştınız? Biz CHP’yi Atatürk’ün partisini biliriz. Her kampanyaya Anıtkabir’den başlarlardı bu kampanyaya Edirne’den başladılar. HDP doğuda oy kaybetti, batıda oy arttı. Çünkü CHP omuz verdi. Afrin’e girdik ne işiniz var dediler, Atatürk olsa Mehmetçiğin başında olurdu. O CHP’yi, CHP yapan değerleri kalmadı artık. Önlerine konan metin neyse onu okuyorlar. Normal şartlarda CHP üyesi olmaması lazım ama CHP vekili olan var" dedi.

TÜRKİYE KENDİ AYAKLARI ÜZERİNDE DURABİLEN,  KENDİ DIŞ POLİTİKASINI DÜZENLEYEN BİR ÜLKE

Ekonomi'yi de değerlendiren Turan, "Bize askeri darbelerle ayar veremeyenler ekonomik meselelere el attı ama göreceksiniz bu da yoluna girecek. Türkiye kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi dış politikasını düzenleyen bir ülke. Önceden ne derlerse bu ülke yapmak zorundaydı şimdi öyle değil. Artık ihracatta, NATO’da Türkiye ne der diye bakıyorlar. Biz IMF'li yılları biliyoruz. Önceden öğretmen limon satıyor diye haberler olurdu, şimdi var mı böyle bir haber. Dolar üç kuruş aratacak Türkiye batacak diye bir şey yok. Dolar toparlanacak, yatırımlarımız hız kesmeden devam edecek. Biz bu perdenin arkasındaki oyunu biliyoruz. Bu oyunlarda bozulacak. Egemenliğin Kayıtsız Şartsız Milletin olduğunu biliyoruz" diye konuştu.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.