çetin ticaret

Gökçeada'da Yaban Avına Hayır

Gökçeada Kaymakamlığı ve Avcılar Derneğinin organize ettiği bilgilendirme toplantısı yapıldı.

9765
Gökçeada'da Yaban Avına Hayır

Gökçeada Kaymakamlığı ve Avcılar Derneğinin organize ettiği bilgilendirme toplantısı yapıldı. Gökçeada’nın sakin şehir felsefesine aykırı olan avcılık faaliyetlerinin sonlandırılması fikri üzerinde ortak görüş belirlendi

Toplantıda, Gökçeada İlçe Kaymakamı Ender Faruk Uzunoglu, Belediye Başkanı Ünal Çetin, AK Parti İlçe Başkanı Ümit Mahmut Kolçak, CHP İlçe Başkanı Mehmet Güneşhan, Gökçeada İlçe Tarım Müdürü Mehmet Kavruk, mahalle ve köy muhtarları, STK temsilcileri ve vatandaşlar bir araya geldi.

Gökçeada’daki avlak sahaları ve mevzuat ile ilgili bilgilendirme sonrasında vatandaşlar ve STK’lar görüşlerini açıkladı. Genel olarak Gökçeada’nın sakin şehir felsefesine aykırı olan avcılık faaliyetlerinin sonlandırılması fikri üzerinde ortak görüş belirlendi.


Kaynak: Haber Merkezi

Etiketler; #Gökçeada
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.