çetin ticaret

“Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” Demek Bir Şereftir, Onurdur”

Türkiye Kamu-Sen'de İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, Memur Sen’in andımız konusundaki tavrını sert bir dille eleştirdi. 

10530
“Varlığım Türk Varlığına Armağan Olsun” Demek Bir Şereftir, Onurdur”

Türkiye Kamu-Sen'de İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, Memur Sen’in andımız konusundaki tavrını sert bir dille eleştirdi. 

Türkiye Kamu-Sen İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş, Memur Sen Genel Başkanı’ın  açıklamalarını sosyal medyadan yaptığı paylaşımla eleştirdi. Demirbaş, “ Saflar artık belli olsun. "Varlığım Türk varlığına armağan olsun" demek bir şereftir,onurdur. Zorla kimseye şeref bahşedecek değiliz. Memur Sen Genel Başkanı Danıştayın Andımızla ilgili kararını haddi aşmak olarak değerlendirerek bugün 81 ilde "Türküm,doğruyum denilmesin" diye açıklama yapacaklarmış. Kendisini Milli olarak gören bazı Memur Sen üyeleri ,merakım sizin tepkinizin ne olacağıdır.Ya Devlet başa ya kuzgun leşe. Ne Mutlu Türküm Diyene “ dedi.

Türkiye Kamu-Sen  İl Temsilcisi, Türk Eğitim-Sen Çanakkale Şube Başkanı Resul Demirbaş,  daha önce Memur Sen Genel Başkanı’nın yaptığı paylaşımları da belge olarak gösterip  ‘millilik’ sorusu sordu.

Demirbaş şöyle dedi; “81 ilde basın açıklaması yapacaklarmış! Ne diyecekler acaba? Türk milletinin karşısına çıkıp “Ey Türk halkı, çocuklarınıza Ne mutlu Türk’üm” dedirtiyorlar” diye şikayet mi edecekler? Hatta hızlarını alamayıp.,

Mesela; Anayasamızın başlangıç maddelerindeki “Türk vatanı, Türk Devleti, Türk vatandaşı ifadelerini de çıkarın” diyecekler mi?

Yine Anayasanın 66. Maddesinin de “etnik ayrılıkçılık yapılıyor” diye değiştirilmesini isteyecekler mi?

Ya da “1739 sayılı Milli Eğitim Temel Kanunu ırkçı temalar içeriyor, yeniden ele alınsın” teklifini de getirecekler mi? 

Mahallelerindeki bir müptezelin, açılım sürecinde dediği gibi “Türk bayrağının adı da değiştirilsin” diyecekler mi?

İbretle izliyoruz ki; Danıştay’ın bu kararından, etnik özürlü ucubelerin yanı sıra mukaddes değerlerimizi kamuflaj olarak kullanan zihni ve niyeti bozuk olanlar da rahatsız oldular. Hatta bu güruh, etnik bölücü ve ayrılıkçı PKK’dan bile daha fazla gürültü koparmakta..Türk milleti dikkatle takip ediyor”


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.