çetin ticaret

ÇOMÜ Rektörü Murat, Bakan Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

81099
ÇOMÜ Rektörü Murat, Bakan Kasapoğlu’nu Ziyaret Etti

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nu ziyaret etti.

ÇOMÜ Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat'ın, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'na ziyaretinde, ÇOMÜ Spor Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hürmüz Koç'ta hazır bulundu. Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Rektör Prof. Dr. Sedat Murat, Bakan Kasapoğlu'na ÇOMÜ ve çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ziyaret sırasında bilimsel, sportif ve kültürel projeler hakkında fikir alış verişinde bulunulurken, Bakan Kasapoğlu, ''Çanakkale ili ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi bizim için önemlidir, planlanan projeleri Bakanlığımızın imkanları dâhilinde destekleyeceğiz” dedi.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.