çetin ticaret

Kızlarımız İstediğinde Her Şeyi Başarabilir

Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda düzenlediği 'Minik Kızlar' futbol maçına AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da katıldı.

96237
Kızlarımız İstediğinde Her Şeyi Başarabilir

Çanakkale Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Futbol Takımı’nın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle Çanakkale 18 Mart Stadyumu’nda düzenlediği "Minik Kızlar" futbol maçına AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu da katıldı.

Ankara ve Çanakkale’deki yoğun programları arasında kadın futbol takımlarını ihmal etmeyen ve her zaman onların destekçileri olan İskenderoğlu, “Kadınlarımızın, kızlarımızın istediklerinde başaramayacakları bir şeyin olduğunu düşünmüyorum. Erkeklerin yoğun olduğu futbola kızlarımızın ilgi duyması ve sadece izleyici olarak değil fiilî olarak da futbolun içinde olmalarından son derece mutluyum. Çocuklarımızın hele ki kızlarımızın bütün sporlarda olmaları için elimizden ne geliyorsa yapmaya devam edeceğiz. Onların başarılarını görmek bizim en büyük ilham kaynağımız.

Bugün burada Çanakkale Gençlik Spor Kulübü Minik Kızlar Takımı ve Bayramiçspor Minik Kızlar Takımı'nın dostluk maçında kızlarımızı ziyaret etmek ve onlarla olmaktan çok mutlu oldum. Antrenörlerimizden kızlarımızın başarılarını dinlemek beni çok mutlu etti. Kızlarımızı çok daha başarılı göreceğiz inşallah. Bu vesileyle emek, sevgi, sabır ve fedakârlıklarıyla hayatın her anında dünyayı anlamlı kılan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum.” dedi.


Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.