çetin ticaret

“Her Zaman Çalışanın ve Üreticinin Yanındayız.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu 'Yenice Meyve' firmasının Lapseki'deki soğut hava depolarını ziyaret etti ve çalışan kadınları selamladı. 

22644
“Her Zaman Çalışanın ve Üreticinin Yanındayız.”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu "Yenice Meyve" firmasının Lapseki'deki soğut hava depolarını ziyaret etti ve çalışan kadınları selamladı. 

AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu’na soğuk hava tesis sorumluları Ayhan Zeybek ve Abdullah Gür tesisi gezdirdi ve tesis hakkında bilgi verdiler. 

Yeniceköy’ün; Lapseki ilçesine bağlı, en büyük köylerden biri olması ve bunun yanında meyvecilikte en çok üretim yapan ve geçimini meyvecilikle sağlayan bu köyümüzün yakınlarına kurulan ve işletme sahibinin de bu köylü olması ayrı bir gurur diyen, AK Parti Çanakkale Milletvekili Jülide İskenderoğlu "Geçen yıl Ağustos ayında Tarımsal ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu hibe desteğiyle Lapseki ilçemize yapılan ve Grup Başkanvekilimiz Sayın Bülent Turan ile birlikte açılışına katıldığımız Yenice Meyvecilik  firmasının soğuk hava deposunu ziyaret ettik. Ziyaretimiz esnasında tesiste çalışan kadınlarımızın yanına giderek onlarla sohbet ettik, kolaylıklar diledik."dedi.


TBMM'nin Açılışının 100'üncü Yılı ve 23 Nisan Coşkusu, Şehitler Abidesi'nde İstiklal Marşı İle Taçlandırıldı
TBMM'nin Açılışının 100'üncü Yılı ve 23 Nisan Coşkusu, Şehitler Abidesi'nde İstiklal Marşı İle Taçlandırıldı
1474

Kaynak: Haber Merkezi
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.