çetin ticaret

Engelli Rampaları ile Araç Park Alanları İhlalleri Anında Önlenecek

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanlığı işbirliğiyle, kent merkezinde yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla, ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ projesi başlatıldı.

35739
Engelli Rampaları ile Araç Park Alanları İhlalleri Anında Önlenecek

Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Trafik Tescil ve Denetleme Şube Müdürlüğü ile Türkiye Sakatlar Derneği Çanakkale Şube Başkanlığı işbirliğiyle, kent merkezinde yaşayan engelli vatandaşların hayatını kolaylaştırmak amacıyla, ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ projesi başlatıldı.

Proje kapsamında, engelliler için ‘Engelleri Birlikte Aşıyoruz’ Whatsapp grubu oluşturuldu. Engelli vatandaşlar; engelli araç park yerlerini yetkisiz şekilde işgal eden, engelli rampaları önüne geçişi engelleyecek şekilde park eden araç ve sürücülerin yaptığı ihlali Whatsapp grubundan trafik ekiplerine bildirecek. Ekipler de, gruba yazılacak ihbarlara anında müdahale ederek, engellilerin önündeki engeli süratle kaldıracak. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aylin 2081 - 14.07.2020 00:14:35
Whatsapp grubuna davet linkini de aylaşır musınız ?
Avatar
Rıdvan Sert 2080 - 13.07.2020 20:47:59
Hayırlı uğurlu olsun Eskişehir şubesi olarak Çanakkale'ye örnek olduk inşallah ülkemizin tüm şehirleri bu uygulamayı örnek alır. Başta içişleri bakanımız Süleyman SOYLU'ya ve Eskişehir il emniyet müdürümüz Engin DİNÇ'e sonsuz teşekkür ederiz. Çanakkale emniyetinde duyarlılıklarından dolayıda çok teşekkür ederiz.