çetin ticaret

Başkan Öz, Sıtkı Turan Parkı'ndaki Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Belediye Başkanı Bülent Öz, Sıtkı Turan Parkı içerisinde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

18819
Başkan Öz, Sıtkı Turan Parkı'ndaki Yenileme Çalışmalarını İnceledi

Çanakkale’nin Çan ilçesinde Belediye Başkanı Bülent Öz, Sıtkı Turan Parkı içerisinde devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceledi.

Çan Belediyesi, ilçede çocuklara ve gençlere yönelik yatırımlarına devam ediyor. Sıtkı Turan Parkı içerisinde yapılan düzenleme kapsamında; bir futbol ve basketbol sahası ile çocuk parkının yapımına başlandı. Çocuk parkı ve spor alanlarıyla birlikte yeni bir yüze kavuşacak olan Sıtkı Turan Parkı’ndaki çalışmaları teknik ekip ile birlikte inceleyerek, bilgi alan Belediye Başkanı Bülent Öz, belediye olarak çalışmaları ara vermeden sürdürdüklerini belirtti.


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.