çetin ticaret

Çan Belediye Başkanı Öz, OSB Başvuru Sürecini Başlattı

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulmasıyla ilgili dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

19449
Çan Belediye Başkanı Öz, OSB Başvuru Sürecini Başlattı

Çanakkale'nin Çan ilçe Belediye Başkanı Bülent Öz, ilçeye Organize Sanayi Bölgesi (OSB) kurulmasıyla ilgili dilekçeyi, Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a sundu.

Çan'ın gelişimi ve sürdürülebilir büyümesi için atılacak adımları projelendirip, hazırlıklarını tamamladıklarını belirten Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, OSB sürecinin bürokratik aşamasını başlattıklarını açıkladı. Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal’a başvuru dilekçesini sunan Başkan Öz, "1915 Çanakkale Köprüsü'nün de bünyesinde yer aldığı, ilçemiz sınırlarından geçen otoyol güzergahı, Çan'ımızın gelişimine günden güne katkı sağlayacak, sanayinin ihtiyaç duyduğu dengeli bir planlama ve yapılanmanın oluşturulmasına imkan sunacak organize sanayi bölgesi kurulması hususunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.

Çan OSB projesi hakkında bilgi veren Başkan Öz, "İlçemizin ekonomik olarak kalkınmasına ve gelişimine katkı sunacak, yeni istihdam alanları yaratacak ve bölgemizdeki sanayi kuruluşları ile entegre çalışacak 'Organize Sanayi Bölgesi Kurulması' konulu dilekçemizi, İlçemiz Kaymakamı Sayın Mustafa Gürdal'a sunduk, hayırlı olsun. Bundan sonraki aşama, sunulan dilekçenin ve bilgilendirme raporunun Valilik oluruna sunulmasıdır. Kaymakamımız Mustafa Gürdal, başvurumuz ile yakından ilgilenerek, Valilik sürecini ve sonraki aşamalarını Çan'ımızın yarınları için yakinen takip edeceğini söyledi. Sayın Kaymakamımıza alakaları ve yardımları için şahsım ve ilçemiz adına teşekkür ediyorum" diye konuştu. 


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.