çetin ticaret

Çan Belediye Başkanı Öz’den Azerbaycan’a Destek Mesajı

Çanakkale’nin Çan İlçe Belediyesi, 'Tek Millet, İki Devlet; Azerbaycan Yalnız Değildir' vurgusuyla, hizmet binasına Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Ekim ayı olağan meclis gündemi görüşmelerinden önce Azerbaycan’a tam destek mesajı verdi.

15003
Çan Belediye Başkanı Öz’den Azerbaycan’a Destek Mesajı

Çanakkale’nin Çan İlçe Belediyesi, 'Tek Millet, İki Devlet; Azerbaycan Yalnız Değildir' vurgusuyla, hizmet binasına Türkiye ve Azerbaycan bayrakları astı. Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Ekim ayı olağan meclis gündemi görüşmelerinden önce Azerbaycan’a tam destek mesajı verdi.

Belediye Başkanı Bülent Öz, Çan Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanan meclis toplantısında, gündem maddelerine geçilmeden önce, toprakları işgal edilen Azerbaycan’ın haklı mücadelesine tam destek verdiğini belirtti.

“Ermenistan’ın 28 Eylül 2020 tarihinde Yukarı Karabağ’da ateşkesi ve uluslararası hukuku ihlal ederek, özellikle masum sivil halkı hedef alıp yaptığı saldırıları şiddetle kınıyoruz" diyen Başkan Öz, şöyle konuştu:

"Türkiye Cumhuriyeti Devletimiz, Azerbaycan ile her zaman yakın ve candan ilişki içindedir. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, 'Azerbaycan’ın tasası tasamız, sevinci sevincimizdir' sözleri ve rahmetli Haydar Aliyev’in 'Biz bir millet, iki devletiz' sözleri kardeşliğimizi ileri taşımıştır. Bizler de tüm kalbimiz ve dualarımızla dost ve kardeş Azerbaycan’ın her zaman yanında olduğumuzu, şehitlerimize Allah’tan rahmet, yaralılarımıza acil şifalar dilediğimizi bir kez daha dile getiriyoruz. Ermenistan tarafından işgal edilen ve bölgede yaşayan halkın uzun yıllardır büyük sıkıntılar yaşadığı Karabağ'a yönelik başlatılan kurtarma harekatının zaferle sonuçlanmasını temenni ediyoruz."


Kaynak: DHA
Yorum Ekle
İsim
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.